maanantai 26. heinäkuuta 2010

Heliövaara - Huta Galung 1-6, 2-6

Vatustaja ei antanut minulle tänään juurikaan mahdollisuuksia. Hän syötti kahdeksassa syöttövuorossaan 14 ässää ja siihen päälle vielä paljon syöttöpisteitä. En saanut hänen syöttöään luettua oikein millään, vaan jouduin usein vain katselemaan kuinka pallo viuhahtaa ohi. Pallorallit päättyivät usein joko hänen läpilyöntiinsä tai virheeseen. Varsinkin ensimmäisessä erässä seisoin aika lähellä takarajaa ja yritin pelata nopeaa peliä, mutta Huta Galung sai monesti lyötyä pienestä ahdinkotilanteesta lyöntinsä hyvällä pituudella saaden tilanteen käännettyä omaksi hyökkäyksekseen. Toisessa erässä siirryin vähän kauemmaksi, mutta Huta Galungun painavat ja kovat lyönnit menivät usein ulottumattomiini. Varsinkin kämmeneltä hän sai minut ahdinkoon lähes aina joko lyhyellä krossilla tai painavalla linjalyönnillä.

Syöttöpelini olisi pitänyt tänään olla parempaa. Ykköseni prosentiksi tuli 56, joka on hieman liian vähän, ja kakkoseni jäivät hieman liian keskelle ruutua, jotta olisin päässyt useammin painostavaan asemaan syötön jälkeen. Kovat ykköseni napsahtivat turhan usein verkkonauhaan enkä saanut riittävästi syöttöpisteitä. Takakentältä tein muutaman ratkaisevan virheen liikaa, mutta muuten pelasin suurempia tunteita herättämättä. Kämmeneltä tuli joitakin voittolyöntejä, mutta myös pari virhettä. Ihan pikkaisen oli tunne, että pallot karkailevat, mutta muuten lyönnit tuntuivat ihan hyviltä. Massalla en oikein saa rystyltäni mitään aikaiseksi, joten siinä riittää vielä kehitettävää. Joka tapauksessa vastustajallani oli kuitenkin tänään niin hyvä päivä, että olisin kyllä saanut esittää jotain ennennäkemätöntä yltääkseni voittoon. En voi olla edes hirveän pettynyt, koska ottelu ei ollut oikeastaan omissa käsissäni.

Treenasin eilen täällä Tampereella kertaalleen ja tänään puoli tuntia keskuskentällä. Olli on myös matkassa mukana, ja asustelemme Scandic Rosendahlissa, jossa huonehinta oli halvempi kuin kisahotellissa keskustan Scandicissa. Nelinpeliämme Juhon kanssa ruotsalais-ranskalaista paria Sekulic/Taubert vastaan ei ole merkitty vielä huomisen ohjelmaan, joten pelaamme varmaankin ensimmäisen ottelumme vasta keskiviikkona. Huomenna vedän Ollin kanssa treenit puoliltapäivin, jonka jälkeen lämmitän illalla Juhon ja jatkamme Ollin kanssa vielä varmaan syöttötreeniä siihen päälle. Keskiviikkona kaiken pitäisi sitten olla valmista nelinpeliä varten.

1 kommentti:

  1. Harmi, että lueskelin loman vuoksi blogia myöhässä. Minulla olisi ollut hyviä ruokapaikkoja Kuresaaresta. Juu, samanlaiset ovat kokemukset koko Virosta palvelun osalta. Ainakin suomalaiset saavat aika nuivaa palvelua noin keskimäärin. Syitä voi vain arvailla. Toivottavasti ensi vuonna vinkkejäni ei tarvita, jos siellä ei sitten pelata jo haastajakisoja:-)

    VastaaPoista