keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Yöllä oli satanut, joten meidän tullessa klubille aamulla kentät olivat vielä ihan kosteat. Muutama klubin työntekijä Kimin avustuksella kuitenkin kuivasivat kentän meille pelikelpoiseksi ja pääsimme aloittamaan treenit aamulla yhdeksältä. Ei ole mitenkään erityisen hieno klubi missä pelaamme, mutta ei siinä nyt varsinaisesti mitään vikaakaan ole. Katsomopaikat ovat kyllä aika vähissä, enkä usko, että kovin isolle yleisölle täällä viikonloppuna pelataan. Tässä on muutama kuva keskuskentästä.

Toinen sivukatsomo on ihan mukavan kokoinen,


päätykatsomokin on ihan tyylikäs.


mutta toisen puolen sivukatsomo on kyllä jopa koominen Davis Cupin 1-divisioonassa.


Alusta lienee juuri maalattu, joten se on hyvin tahmea. Pomppu on yllättävän epätasainen johtuen siitä, että kentän päällimmäinen kerros on kummallisesti raidallinen. Osa pompuista on tosi korkeita ja välillä pomppu taas jää ihmeen matalaksi. Ainakin tänään meillä oli kaikilla ajoituksen kanssa vähän vaikeuksia juurikin epätasaisen pompun takia. Kenttä ei ole mitenkään hidas eikä nopea, vaan sanoisin, että nopeus on hyvin mielyttävä. Kunhan pomppuun tottuu, niin kenttä on oikein hyvä. 1,3 kilometrin korkeus merenpinnasta saa pallon kuitenkin liitämään ihan eri lailla kuin merenpinnan tasossa. Minulla ei korkealla pelaamisesta ole aikaisempaa kokemusta juuri ollenkaan, mutta kyllä meillä kaikilla lyönnit karkailivat tänään pitkäksi huomattavasti enemmän kuin yleensä. Jos vähänkään lyö huolimattomasti tai varoo lyöntiä, pallo liitää kuin itsestään takarajan yli. Täällä pelaaminen vaatiikin parempaa huolellisuutta ja osumaa, jotta saa lyönnit pysymään rajojen sisällä.

Treenasimme aamulla pari tuntia lähes ainoastaan paikaltaan lyöden, koska kenttä oli sen verran märkä. Tulimme lounaalle hotellillemme syömään pastaa, ja toiset treenit olivat vuorossa jo yhdeltä. Kuljettajaamme ei heti näkynyt, joten minulla oli aikaa ottaa muutama kuva hotellistamme, joka siis muistuttaa kyllä enemmän huvilaa.


Tässä vielä Henkka, Timo, Jarkko ja Jami hotellin edessä.


Iltapäivätreeneissä pystyimme jo ottamaan liikkumisharjoitteita ja pelasimme jonkun verran pisteitäkin treenin loppuun. Menimme treenin jälkeen vielä kuntosalille vetämään kevyen dynaamisen venyttelyjumpan ja palauttelun. Illan otimmekin sitten aika rauhassa hotellilla. Söimme illalliseksi taas gourmet-kokkimme aterian. Minä söin ravuilla täytetttyjä sieniä alkupalaksi, possun fileen perunamuusilla pääruoaksi ja suklaa leivoksen jäätelön kanssa jälkiruoaksi. Oli tällä kertaa erinomainen illallinen ja kun juomaksi sai vielä vastapuristettua appelsiinimehua niin kyllä kelpasi. Jami hieroi vielä illalla jalkojani auki, minkä jälkeen silmäluomet alkoivat painua kiinni, ja olikin aika mennä nukkumaan. Olen Henkan kanssa samassa huoneessa ja meillä on aika läheinen tunnelma, kun sänkymme ovat kiinni toisissaan eikä niitä saa erotettua. Heräsin kerran viime yönä, kun Henkan käsi oli minun naamallani, mutta sellaistahan sattuu! :)




2 kommenttia:

  1. "Heräsin kerran viime yönä, kun Henkan käsi oli minun naamallani, mutta sellaistahan sattuu! :)"
    Söpöä =D =D

    VastaaPoista
  2. Komeat on puitteet, siitä on hyvä ponnistaa! Voitto kotiin!

    VastaaPoista