torstai 6. toukokuuta 2010

Tänään oli hieno ja aurinkoinen päivä. Lämpötila oli päivällä varmaankin 25 asteen tienoilla eikä koko päivän aikana näkynyt yhtä ainutta pilveä. Joudun heti aluksi toteamaan, että tiputin puhelimeni tänään aamulla lattialle, ja se ei enää toimi. Jouduin siis ulkoistamaan kuvaamisen fysiollemme Jamille tämän viikon ajaksi, mutta onneksi Jami on innokas kuvaaja.

Tässä meidän joukkue tänään päivällä hotellilla. Kannattaa huomata myös ihan mukavat näköalat meidän takana.



Aloitimme päivän hotellimme hyvällä aamiaisella ja lähdimme kentille kymmenen aikaan. Treenasimme yhdestätoista yhteen; löimme aluksi pitkään peruslyöntejä, jonka jälkeen Jarkko ja minä pelasimme hieman pisteitä. Söimme treenien jälkeen lounaaksi jotain pastalaatikon tapaista, ja palasimme takaisin klubille treenaamaan kolmesta viiteen. Löimme taas huolella peruslyöntejä, jonka jälkeen minä siirryin Kimin kanssa toiselle kentälle, jossa me treenasimme hyökkäyslyöntejä ja palautusta. Viiden aikaan oli loistava sää pelata, kun aurinko alkoi olla jo piilossa, mutta oli yhä valoisaa eikä ollut niin kuuma. Olemme jokaisessa treenissä pelanneet alkuun ja loppuun hauskaa niin sanottua elämäpeliä, jota pelataan syöttöruudussa nelistään niin, että jokaisella on oma ruutu. Siinä voi siis lyödä joko verkon yli tai viereiseen ruutuun, ja jokainen laskee vain omia virheitään. Se kuka ensiksi saa viisi virhettä, häviää. Tästä kuvasta voi saada jotain viitteitä, miltä elämäpeli näyttää.


Meillä on uusi Jarkon Australian matkalla oppima panos, kun perskymppi on nykyään pannassa. Häviäjä menee syöttöruudun T-pisteeseen makaamaan selältään, ja muut saavat heittää verkolta häntä pallolla. Heitto pitää heittää ylöspäin eli pallon vauhti on tosi hiljainen. Häviäjä ei saa liikkua, ja tarkoitus on tietenkin heittää häntä haaroihin. :-D On muuten kauheaa katsoa, kun pallo tulee kohti arkaa paikkaa, mutta pitää vain olla liikkumatta ja odottaa osumaa. Vielä ei harmittavasti/onneksi kukaan ole kuitenkaan saanut kovin kivuliasta osumaa! :-D

Illalla meillä oli ohjelmassa jokaiseen Davis Cupiin kuuluva banketti-illallinen. Tällä kertaa tilaisuus järjestettiin Suomen suurlähetystön upeassa talossa ja sen takapihan terassilla. Tässä tilaisuudessa tennisliittojen edustajat ja joukkueiden kapteenit sekä referee ja muutama muu henkilö pitävät puheita ja joukkueet vaihtavat pienet lahjat. Tässä meidän kapteeni Kimi pitämässä omaa puhettaan, josta hän tällä kertaa suoriutui ihan hyvin.  ;-)



Tilaisuudessa tarjotaan ruokaa, ja tällä kertaa paikalla oli ehkä noin 60-70 ihmistä. Oli mukavaa, kun juhlaan oli kutsuttu paljon suomalaisia, joten me viihdyimme oikein hyvin. Suurlähettilään kaksi tytärtä esiintyivät meille hienosti laulaen, ja juttelimme heidän kanssaan pitkään. Viihdyimme aina melkein ilta kymmeneen asti ennen kuin lähdimme takaisin hotellille. Tässä kuva lauluorkesterista.


Laitetaan nyt vielä loppuun aavistuksen tärähtänyt kuva meidän komeasta joukkueestamme.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset hyvistä treenivinkeistä. Tuo jälkimmäinen vaatii tosin alasuojan lätkästä:-)
    Minusta upeaa, että Suomi saa jalkeille aina parhaan joukkueen. Tuskin kukaan voisi moittia Jarkkoa hirveesti, jos tämä joskus olisi itsekäs ja laittaisi oman uran edelle. Nythän tuo massakausi menee hiukan reisille, kun ennen Ranskan avoimia joutuu uudelle alustalle. Toisaalta jossain vaiheessa uraa varmaan jokainen haluaa ainakin kerran pelata maailmanlohkon matseja, ja tuohan on nyt täysin mahdollista. Unelma elää!!!

    VastaaPoista
  2. Luin juuri, että tuuraat Henkkaa.
    Älä ota paineita, me ollaan 100-prosenttisesti sun tukena - tuli voittoja tai tappioita!

    VastaaPoista