torstai 20. toukokuuta 2010

Heliovaara/Paukku - Goodall/Delgado 5-7, 6-3, 10-6 Heliovaara/Paukku - Stouff/Charroin 7-5, 6-0

Aika mukavasti menee nelinpelit tààllà Cremonassa! Pelasimme ensimmàisen duppelimme tiistaina illalla ja toisen jo keskiviikkona. Ensimmàisessà pelissàmme aloitimme Juhon kanssa todella hyvin, mutta sitten otteemme hieman herpaantui, ja vastustajat pààsivàt peliin mukaan. Onneksi me paransimme peliàmme toisessa eràssà ja jatkoimme samalla linjalla myòs kolmannessa. Nuo kolmannen eràn match tie breakit ovat aina mielenkiintoisia, ja niiden voittaminen tuntuu aina hyvàltà. Me pystyimme pitàmààn pelimme rentona ja uskalsimme hakea omia ratkaisuja. Noissa tilanteissa on tàrkeàà, ettei peli passivoidu liikaa.

Toisella kierroksella pelasimme loistavaa nelinpelià. Jos minà en olisi hàvinnyt yhtà omaa syòttòàni ensimmàisen eràn loppupuolella, matsi olisi ollut làhes tàydellinen. Paransimme molemmat Juhon kanssa peliàmme ensimmàisestà pelistà. Minà syòtin paremmin ja Juhon verkkopeli nousi aivan uudelle tasolle. Palautimme jo ensimmàisessà matsissa hyvin, mutta eilen emme missanneet juuri ollenkaan palautuksia, ja Juho taisi lyòdà kolme palautuswinnerià toisten syòttàessà 40-40-tilanteessa. Duppelit ovat monesti pienestà kiinni, ja tàllà kertaa me voitimme kai yhtà lukuunottamatta kaikki no-ad -pisteet. Ja làhes kaikki niistà vielà omilla onnistumisillamme.

Semifinaalimme ei ole vielà tànààn, koska vastustajiemme kvartsi on vasta tànààn. Otammekin tàmàn pàivàn treenipàivànà, treenaamme kahdesti ja skauttaamme tulevia vastustajiamme. Sattui hyvin, ettà tàssà kisassa on tuo hospitality, niin ei tarvitse hotellilaskuista huolehtia. Eilen illalla olimme vielà player's partyssa, jossa sai ruokaa, ja saimme katsella monenlaisia tanssiesityksià. Jostain syystà tuntuu, ettà nàissà challengereissà muut pelaajat ovat paljon ystàvàllisempià toisilleen, tunnelma pelaajien kesken on rennompi ja kaikki ovat kavereita enemmàn kuin monessa pelaamassani futuressa ja olenkin tutustunut moniin uusiin pelaajiin. Ehkà mielenkiintoisin ilta oli sunnuntaina, kun kàvimme Juhon kanssa syòmàssà Dustin Brownin kanssa. Juho tunsi hànet hyvin ennestààn, ja hàn oli kyllà aika erikoinen tapaus. Ei ehkà ihan kaikille nuorille sopiva idoli, mutta kyllà hàn tuntuu palloon osuvan! :D Mutta nyt taitaakin olla lounasaika, ja tàytyy pààstàà muitakin koneelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti