tiistai 3. elokuuta 2010


Treenipäiväksi tämä päivä oli oikein mukava. Lähdin aamulla jälleen kello kymmenen kuljetuksella kentille heti aamupalan jälkeen ja vedin reilun tunnin treenit duppeliparini Junin kanssa. Löimme lyönnit läpi krossit mukaan luettuna ja pelasimme loppuun muutaman gamen. Treenin jälkeen söin suihkun jälkeen lounaaksi jo tutuksi tulleen aterian eli kananuudelia ja kolmioleivän. Syötyäni otin kuvan pelaajien loungesta, jossa sijaitsee muun muassa kahdeksan tietokonetta palaajien käyttöön. Lisäksi kuvassa takaoikealla näkyvällä tiskillä voi hoitaa kaikki harjoitteluun liittyvät asiat ja kuvan ulkopuolelta löytyy vielä pelaajien ravintola.



Suihkutiloistakin otin kuvan, kun siellä ei näkynyt kuvaushetkellä muita pelaajia. Ihan siistissä pukuhuoneessa on yli kymmenen tyylikästä lasikoppia hienoilla suihkuilla varustettuina. Ja huvittavaa on minusta myös se, että pukuhuoneessa on kaksi eri työntekijää, toinen joka antaa puhtaan pyyhkeen sisään tulijalle ja toinen joka ottaa likaisen pyyhkeen käytön jälkeen takaisin. 


Pidin taas lounaan jälkeen pienen ruokalevon kirjan parissa, mutta en jaksanut lukea kuin parikymmentä sivua, kun silmät alkoivat mennä kiinni ja torkahdin hetkeksi. Treenasin vielä iltapäivällä uudestaan Junin kanssa noin 45 minuuttia ennen hänen matsiaan, minkä jälkeen katsoin vielä hieman muiden pelejä ja tulin takaisin hotellille. Otin loppuillan rauhassa huoneessa leväten ja huomiseen matsiin valmistautuen ja hyvin tankaten.

En vielä tiedä tässä vaiheessa huomisen ottelun aikaa, mutta vastustajan siis tiedän. Ukrainalainen Ivan Sergeyev on sijoitettu turnauksessa kakkoseksi ja hän saapui paikalle vasta tänään voitettuaan viime viikolla challengerin Venäjällä. Tuo turnaus pelattiin kuitenkin massalla, joten muutaman päivän pidempi valmistautumisaikani antaa minulle toivottavasti pienen edun huomenna. Sergeyev ei ole kovin isokoinen pelaaja, mutta hän liikkuu hyvin ja kiertää hyvillä jaloillaan paljon palloja kämmenelleen. Hänen kämmenensä on ehdottomasti hänen aseensa, joten lähden huomiseen peliin tutulla yllätystaktiikalla eli lyömällä aluksi paljon palloja hänen kämmenelleen ja aion käyttää paljon varsinkin painavaa rystylinjaani. Saan toivottavasti tällä taktiikalle Sergeyevin rystylle enemmän tilaa ja saan näin vaikeutettua hänen kämmenelle kiertoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti