perjantai 6. elokuuta 2010

Terveisia Hong Kongin lentokentalta. Odottelen taalla parhaillaan Finnairin lentoani Helsinkiin, ja nakojaan Kiinan nettisensuuri ei toimi Hong Kongin alueella, koska paasin itse katsomaan omaa blogiani taas viikon tauon jalkeen. :) Koneeni lahtee parin tunnin paasta 00.25 ja sen pitaisi laskeutua Helsinkiin aikaisin huomenaamuna.

Niskani on jo hieman parempi kuin eilen, joten tein paatoksen seuraavan neljan viikon kisakalenterin osalta. Tama saattaa kuulostaa hieman kummalliselta, mutta koettakaa ymmartaa. Soitin Vierumaen kisan kilpailunjohtajalle Heikki Sirkalle ja sain sovittua itselleni villinkortin karsintoihin, joten pelaan seuraavan kisamatsini jo huomenna. En ollut alunperin ajatellut pelaavani Vierumaella, joten en ilmoittautunut, mutta meinaan nyt joka tapauksessa osallistua. Duppelia pelaan Juho Paukun kanssa.

Vierumaen kisan jalkeen pidan kolmen viikon kisatauon, johon sisaltyy muutaman paivan huili seka hyva treenijakso kovilla kentilla. Olen nyt pelannut viimeisen yhdentoista viikon aikana yhdeksan kisaa, joten seka kroppani etta pelini kaipaa nyt huolto- ja treenitaukoa. Ajattelin palata kisoihin syyskuun alussa St. Remyn challengeriin, joka pelataan Ranskassa kovilla kentilla. Sen jalkeen pelaan mahdollisesti Ruotsin kaksi futurea tai vaihtoehtoisesti lahden Kiinaan futureihin ja Pekingin ATP-kisan karsintaan. Nama vaihtoehdot ovat kuitenkin siis viela auki.

Joka tapauksessa minut loytaa tanaan illalla ilmestyvasta Vierumaen futuren karsintakaaviosta ja toivottavasti sunnuntaina myos paasarjasta. Sain jarjestettya itselleni taas business-luokan penkin koneesta kohteliaasti kysymalla, joten nukkumisen koneessa pitaisi luonnistua ongelmitta. :) Palataan asiaan taas Suomesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti