keskiviikko 1. joulukuuta 2010


Hellou! Tämä päivä sujui suunnitelmien mukaan, kun lähdin aamulla pitkiltä yöunilta herättyäni kohti klubia, jossa katselin suurimman osan huomisen vastustajani, israelilaisen Amir Weintraubin, ottelusta. Täytyy sanoa, että Weintraub pelasi tänään kyllä uskomattomalla itseluottamuksella viime viikon voiton jälkeen, ja varsinkin hänen rystynsä kulki käsittämättömän hyvin. Hän paukutti yhdenkäden rystyään niin linjaa pitkin kuin krossinakin monesti ihan täysillä, eikä parin vuoden takainen top-100 -pelaaja Udomchoke voinut kuin pyöritellä päätään. Pelasin kuitenkin vuosi sitten voitokkaasti Weintraubia vastaan, joten tiedän miten hänet voi voittaa.

Weintraubin rystypuoli on siis selkeästi hänen parempi puolensa ja kämmen heikompi, joten kämmenkrossini tulee huomenna olemaan tärkeässä roolissa. Tällä karhealla alustalla voimakkaan yläkierteiset kämmeneni pomppaavat mukavasti ulos kentän sivuilta, joten yritän niillä saada Weintraubin lyömään korkealta ja liikkeestä kentän kulmista, jolloin hän ei ole parhaimmillaan. Viime ottelussani sain myös paljon suoria pisteitä kick-syötölläni, jota Weintraub tuli itsepäisesti vastaan, vaikka hän ei päässyt pomppuun tarpeeksi hyvin käsiksi. Hän ei siis tykkää lyödä kovin korkealta, joten tänään matalia lyöntejä lyövää Udomchokea vastaan hän oli elementissään, mutta huomenna minua vastaan tilanne on toivottavasti päinvastainen. Yritän kuitenkin saada voimakkaiden pienellä kaarella lyötyjen yläkierteiden lisäksi sekoitettua peliä vaihtelemalla tempoa ja tulemalla jonkin verran myös verkolle. Weintraub ei välttämättä ole mikään pommisyöttäjä, joten yritän aktiivisen palautuspelin lisäksi saada myös hyvällä syöttöpelilläni paineita hänen syöttögameihinsa. Lähden siis kovasta vastustajasta huolimatta selkeällä gameplanilla ja hyvällä itseluottamuksella otteluun, johon toivottavasti saan vahvan alun, jolloin Weintraubilla saattaa alkaa niin henkinen kuin fyysinenkin väsymys painaa viime viikon jälkeen. Yritän saada itsestäni huomenna kaiken irti.

Valmistautumiseni huomiseen otteluun pitäisi olla kunnossa, kun sain tänään vedettyä laadukkaan tunnin treenin Jose Stathamin kanssa tuulisista olosuhteista huolimatta. Jäin treenin jälkeen vielä syöttelemään vajaaksi puoleksi tunniksi, ja maaleina käyttämäni juomapullot tuntuivat kaatuvan mukavalla tahdilla! J Treenien jälkeen kävin lounaalla keskustassa ja kävelin takaisin hotellille lepäilemään loppupäiväksi. Kävelin kuitenkin hieman eri reittiä kuin yleensä, joten päätin kiivetä noin 30 metriä korkeaan näköalatorniin katselemaan maisemia, kun sellainen sattui matkan varrelle. Tässä kirjoitukseni loppuun vielä siis pari kuvaa Bendigosta hieman korkeammalta katsottuna.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti