torstai 2. joulukuuta 2010

Heliövaara - Weintraub 3-6, 0-6

Jaahas, ihan hyvän alun jälkeen matsi meni vastustajalle niin, ettei minulle jäänyt juurikaan sanottavaa. Aloitin ihan hyvin pitämällä pari ensimmäistä syöttövuoroani ja onnistuin murtamaan 2-2 -tilanteessa Weintraubin syötön, mutta sitten alkoi alamäki. Rytmini oli jotenkin hukassa, ja hosuin ja hätäilin liikaa, minkä seurauksena tein paljon tavallista enemmän virheitä. En ollut monesti edes mitenkään ahdingossa, pallot eivät vain menneet yli verkon tai jääneet viivojen sisäpuolelle. Loppumatsi meni aika nopeasti, enkä voinut muuta kuin hämmästellä lopputuosta matsin jälkeen. Lyönnit tuntuivat periaatteessa ihan hyviltä, mutta pallot eivät vain menneet kenttään. Minusta tuntui sitä paitsi koko ajan kentällä, että peli oli tasaista. Kummallista. Weintraub pelasi kyllä toisaalta myös vahvasti, ja varsinkin hänen rystypuolensa oli tänään vaarallinen.

Pelini tällä reissulla ovat siis nyt ohi, joten on aika lähteä kotiin päin. Kokonaisuutena matka ei ollut mitenkään erityisen onnistunut pelillisesti, mutta sain sentään 13 pistettä kotiin vietäviksi. Reissun alkuvaiheessa sain taisteltua itseni semeihin ja kvartseihin, mutta viimeiset kolme kisaa päättyivät kyllä ihan liian aikaisin. Ehkä se on vain niin, että minun ei välttämättä kannata jatkossa pelata näin montaa kisaa peräkkäin samalla matkalla, koska pelaan melkein aina reissun ensimmäisen tai toisen kisan parhaiten ja pidemmän reissun viimeiset kisat huonoiten. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta jostain syystä vaikka kävisin kotona vain pari päivää ja vetäisin Talissa yhden tai kaksi treeniä, niin pelini on sen jälkeen huomattavasti paremmassa kunnossa kuin jos treenaisin samoja asioita kisapaikoilla. Toisaalta tässähän sitä koko ajan oppii, mikä itselle on parasta, joten näistä asioista kannattanee siis jatkossa ottaa opiksi. Nelinpelit menivät tällä reissulla vielä kaksinpelejä selvästi huonommin johtuen suurilta osin siitä, etten saanut löydettyä hyvää paria kuin kerran viidessä kisassa. Ehkä parempi nelinpelimenestys olisi tuonut kaksinpeleihinkin lisää puhtia, mutta tällä kertaa näin ei käynyt. Laitetaan sekin muistiin, että nelinpelipareja kannattaa näköjään alkaa sopia heti, kun vain tietää mihin kisoihin on menossa, jotta näin ei pääse käymään jatkossa.

Tarkoitukseni on lähteä huomenna lentämään kotiin päin, mutta katsotaan nyt milloin pääsen perille, kun lentosuunnitelmani sisältää sekä Qantasin Airbus A380 –lennon että suurella varmuudella peruutettavan Finnairin lennon. Kotiin tultuani ajattelin pitää ihan reilusti pari viikkoa taukoa tenniksestä, ellei sitten ruotsalaisseurani SALK tarvitse apujani Elitserienin loppupeleissä. Ensi vuoden ohjelmastani en osaa sanoa vielä mitään, mutta tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, ettei minulla ole asiaa Australian avointen karsintaan. Kuvioni ovat siis toistaiseksi täysin auki, mutta palailen kotiin päästyäni taas blogini pariin kertomaan kuulumisia. Nyt lähden ulos nauttimaan viimeisestä hellepäivästä pitkään aikaan. :)

1 kommentti:

  1. harmin paikka )=

    aiotko aloittaa ensi vuotesi euroopassa tai aasiassa tai siellä päin ?

    VastaaPoista