maanantai 20. joulukuuta 2010

Heipä hei taas pitkästä aikaa! Olen viettänyt viimeiset kaksi viikkoa rauhassa lepäillen ja nauttien kaikkien muiden asioiden kuin tenniksen pelaamisen tekemisestä. Tarkoitukseni oli aloittaa tänään taas harjoittelu seuraavia kisoja silmällä pitäen, mutta onnistuin hankkimaan perjantaina flunssan, ja joudun sen takia nyt lykkäämään harjoitteluni aloitusta muutamalla päivällä.

Ensi vuoden ensimmäinen kisani on todennäköisesti Skotlannin Glasgow'ssa järjestettävä $15000 future, joka alkaa 11. tammikuuta. Pelaan luultavasti Isossa-Britanniassa vain yhden futuren, koska tarkoitukseni olisi sen jälkeen suunnata jälleen kaukomaille Singaporeen ja Australiaan pelaamaan challengerejä. Nämä kisat alkavat luultavasti Singaporen karsinnoilla 22.1. ja matka jatkuu sieltä Tasmaniaan Burnieen ja Queenslandin Caloundraan.

Oli ilo huomata, että blogistani oli oikein positiivinen artikkeli viimeisimmässä tennislehdessä. Hieman epäonnista oli tietenkin jutun julkaisu juuri kirjoitustaukoni aikana, mutta toivottavasti jutun avulla sain taas muutaman lukijan lisää. Uusia tukijoita ajatellen blogini suurempi näkyvyys on pelkästään hyvä asia!

Yritän nyt parannella itseni kuntoon ja päästä kentälle niin pian kuin terveys vain sallii. Palaan lähemmin lähitulevaisuuden harjoitusohjelmaani ja painopisteisiini heti kentälle päästyäni.

5 kommenttia:

  1. Harri moi.

    Pikaista tervehtymistä ja tsemppiä ja onnea uudelle kaudelle 2011.

    Toivoit lisää kommentteja blogikirjoitteluusi. Meitä on monta todella kiinnostunutta peleistäsi ja blogistasi ja kommenttien määrä ensi vuonna tulee varmasti runsaasti lisääntymään!

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi juuri tennislehden kautta. Todella hyviä tekstejä!! Olisi kiva kuulla vielä lisää treeneistäsi ja niiden sisällöistä...

    VastaaPoista
  3. Hyvaa Joulua Harri !!!

    Voitko vahan valaista, miksi olet taas niin innokas lahtemaan tuolle pitkalle matkalle Australiaan ? Nuo 'futuurimatkat' Thaimaaseen, Kiinaan, Koreaan ja Japaniin ymmarran: 1. Matka ei ole aivan tautisen pitka ja 2. pisteita pystyy keraamaan hieman helpommin sielta kuin Euroopasta. Mutta Australiaan matka on on melkein kaksi kertaa pidempi ja tasokin melkein Euroopan luokkaa.

    Muistan viela ajat, kun huippupelaajat jattivat Australian Openin valiin liian pitkan matkan takia !! Lentokoneet ovat varmaan mukavampia ja nopeampia nyt, mutta silti.

    Jouluterveisin,

    Pekka Hietala

    VastaaPoista
  4. Moi! Voisitko antaa jotain hyväksihavaittuja niksejä kämmenlyöntiin ja kahden käden rystylyöntiin, joita pidät itse tärkeinä? Hyvä blogi! Tsemppiä ja menestystä vuoteen 2011!
    T. tenniksenharrastaja 18v

    VastaaPoista
  5. no heips! juu olen samalla linjalla tennisharrastajan kanssa, kerroppa vähän vinkkejä! olen suuri ihailija, lykkyä tykö
    T. tennisfrikki

    VastaaPoista